Squaw Valley

nice idea for a crafty weekend _ mirror painting
paint an abstract mirror painting.
instant eye-catcher for any room.
what a really really cool idea is this!not mine tho. :P
ikea has some cheap bathroom mirrors.square shaped ones too.then you get some acrylicsout of the crafts room.and you get crafty...you get your hands dirty.
it's best to use only a few colorskept tone-in-tone because your paintingwill acquire quite some color from itsenvironment... probably way more thanhere in this white room.
then you start experimenting withleaving "holes" in the painted area.either by wiping it back or simply by leaving it out.
you can wipe it all off if you're notpleased and start anew.but hopefully you'll be pleasedat some stage of it.otherwise you're leftwith a plain bathroom mirror,which is not as cool asa piece of art made by you.
so when you're pleasedyou let it dry.
then you wanna mount it on somewooden or other frame of the same sizeso that it gets a bit of a body.
you're done.hang it or prop it against a wall.
idea and all pics form the apartment (worth a visit)see more of this cool place with its delectablemoroccan rugs here.
by way of the awesome fuji files.
***
mennyire jó ötlet ez a tükörfestmény! sajna nem az én ötletem, de sebaj.
azt gondolom, hogy azonnali blickfang lenne szinte minden szobában... és némileg a teret is tágítja.
szóval a recept ilyesmi lehet:
végy egy olcsó ikea fürdőszobatükröt... van négyszögletes is nekik... (imádom a négyzetet).
szerezz némi akrilfestéket, és kezdj el vele művészkedni.
legjobb, ha csak kevés színt használsz, és lehetőleg legyenek rokon színek, mert a szoba úgyis elég sok színt hozzáad majd a festményedhez, valószínűleg sokkal többet, mint itt ebben a majdnem fehér szobában. aztán kísérletezhetsz azzal is, hogy "lyukakat" hagysz a festékes területen vagy úgy, hogy visszatörlöd a festéket vagy úgy, hogy egyszerűen kihagyod azokat a részeket. ha nem vagy elégedett, bármikor letörölheted az egészet, és újrakezdheted. de remélhetőleg lesz egy olyan pont, ahol elégedett leszel a műveddel, különben ott állsz majd egy szimpla fürdőszobatükörrel, ami, lássuk be, korántsem olyan cool, mint egy saját magad által készített műalkotás. szóval, amikor elégedett vagy vele, hagyod megszáradni. aztán még szerezned kell egy ugyanolyan méretű fa vagy más keretet, amire fel kell ragasztanod. és már kész is vagy. felakaszthatod vagy letámaszthatod valahová. még nagycsomó fotót találtok erről a naggyon naccerű helyről itt, a dán the apartment-nál. via the fuji files.