Squaw Valley

would wear
i would certainly wear these adidas slvr topswith these orlebar brown printed shorts.
i'm head over heels for asymmetrical closures.and i just love clever digital prints.a match made in heaven you might say.
i know all of these are for guys,but i don't care...
as a teenager i used to wear many ofmy father's clothes... right up to his socks and tank tops.(not his briefs tho... :D)but those were not times when youdressed to impress or for fashion.i dressed for fun.
adidas slvr (btw what does slvr stand for? silver?)orlebar brown (through androphilia)
***
minden további nélkül felvenném ezeket az adidas slvr vívócucc-inspirálta felsőket. annyira szépek. és ezeket az orlebar brown nyomatos shortokat viselném hozzájuk. nagyon odavagyok az aszimmetrikus záródásokért, és szeretem az elmés digitális printeket is, szóval tökéletes párosítás lenne számomra. tudom, hogy ez mind férficucc, de ez annyira nem zavarna. gyerekkoromban (tinédzserként) nagyon sok mindent hordtam az apukám ruhásszekrényéből. még a zoknijait és a trikóit is... (az alsónacikat azért nem... :D) de azokban az időkben nem divatból öltöztünk... én személy szerint viccből öltöztem, a saját kedvtelésemre. adidas slvr itt. orlebar brown itt (via androphilia)